Basmati rýže

Uvařit si rýži není žádná věda. Co ale znamenají názvy dílčích odrůd? K čemu jsou dobré? A jaký se za nimi skrývá příběh.


DOMÁCÍ KRÉMŽSKÁ HOŘČICE

Udělat hořčici je snadné a rychlé. Hořčice jako pochutina se používá na celím světě, proto není divu, že existuje tolik druhů receptů. 


Dabur Chyawanprash – zázrak Ayurvédy

To, že je Ayurvéda systém, který nám pomáhá nahlížet na své tělo z jiných úhlů a pečovat o své zdraví v symbióze s přírodou už víme. Na český trh pomáháme přinést novinku, kterou je indický produkt, který je koncentrací všech těchto principů. 


Zázvor a Kardamom

Zázvor a Kardamom

Zázvor Češi milují a je proč! Kořen považovaný za všelék má pozitivní vliv na lidské tělo v jakékoliv roční období. Přestože jde o původně exotickou rostlinu z Číny či Indie, my Evropané jej používáme po staletí.