JAK VYUŽÍT…? MDH CHANA MASALA KOŘENÍ NA CIZRNU

Oblíbený pokrm především indické a pákistánské kuchyně. Základ tohoto pokrmu tvoří cizrna, kterou nám pomůže perfektně dochutit směs Chana Masala. 

Ingredience:

200g cizrny

Ghí

Cibule

2 rajčata

20g MDH Chana Masala

1 lžička soli

½ jedlé sody

 

Postup:

V pánvi na Ghí osmažíme cibulku. Jakmile je cibulka dozlatova přidáme nakrájená rajčata a promícháváme. Nyní přidáme všechno koření včetně cizrny. Pořádně promícháme a podlijeme cca 550 ml vody. Přisypeme jedlou sodu a necháme na mírném ohni pod pokličkou probublávat.

Sdílejte své výsledky na instagramu a přidejte #thehealthcz ať vidíme jak se vám to povedlo! 

 Obrázek článku