4401 khanum pure butter ghee ghi 500g
4401 khanum pure butter ghee ghi 500g

179 Kč

Skladem
ks

Ghí, zázrak Indické kuchyně, ale také zázrak receptů naších babiček, které již v minulosti používali přepuštěné máslo v Českých receptech pro delší skladování, jelikož vydrží i rok mimo lednici. Máslo ghí (Ghee) 500g Složení: přepuštěné máslo z kravského mléka, voda. Země původu Indie. Skladujte v suchu a chladu.  Více

Výrobce: KhanumKód produktu: 75Doprava a platba

Pouze z másla

Složení z přepuštěného máslo z kravského mléka

Prospěšné pro vaše tělo

Obsahuje omega 3 a omega 6 mastné kyseliny, které chrání mozek a nervové buňky. Také obsahuje vitaminy A, D, E, K

Vážně pro všechny

Neobsahuje mléčné bílkoviny. Skvělá zpráva pro lidi s intolerancí laktózy a kaseinu.

Co je to ghí? Ghí je přepuštěné, nebo-li čištěné máslo, ze kterého se postupným dlouhým varem odpaří voda a zbyde tak pouze čistý (téměř 100%) tuk. Už naše babičky znaly výhody přepuštěného másla a doma jej sami převařovaly a plnily do sklenic. Po dlouhé době zapomnění se opět přepuštěné máslo dostává do centra zasloužené pozornosti a rostoucí poptávka ukazuje, že si přepuštěné máslo opět našlo své místo v moderní kuchyni.

Pro indickou kuchyni je přepuštěné máslo odjakživa samozřejmostí. A je to právě obliba indické kuchyně, která dnes také napomáhá šířit povědomí o kvalitách přepuštěného másla. Odsud také název ghí (ghee), které pochází právě z Indie a označuje kvalitní čisté máslo.

Složení: přepuštěné máslo z kravského mléka, voda. Země původu Indie. Skladujte v suchu a chladu.

Proč používat Ghí? 

  1. Nahradí všechny tuky
  2. Nepřepaluje se a nezapáchá
  3. Ghí je zásobárnou vitamínů
  4. Ghí vydrží i rok a nemusí se chladit
  5. Chuť másla pro ty, kdo mají intoleranci na laktózu
  6. Ghí zlepšuje trávení
  7. Zázračná kyselina máselná
  8. Ghí podporuje hubnutí
  9. Ghí je dobré na nervy
  10. Ghí usnadňuje hojení